Welkom bij van der Wiel

bewindvoering & budgetbeheer

Roermond

ONZE DIENSTENVan der Wiel bewindvoering & budgetbeheer voert sinds 2011 bewindvoering & budgetbeheer.

Met ons team van 5 personen staan wij graag voor jou klaar.

Van der Wiel bewindvoering & budgetbeheer kenmerkt zich door professionaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid.

Wij moeten als kantoor jaarlijks voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Rechtbank.

Daarnaast zijn we jaarlijks verplicht bij de Rechtbank een rekening en verantwoording af te leggen over de inkomsten en uitgaven voor klanten die bij ons kantoor onder bewind staan.

BudgetbeheerLukt het u niet (meer) om zorg te dragen voor uw financiën? Dan kan budgetbeheer een goede oplossing voor u zijn.


Budgetbeheer is een middel om u te helpen en te ondersteunen bij het beheren van uw financiën. Heeft u moeite met uw rekeningen op tijd betalen? Uw inkomsten en uitgaven te beheren? Of ben je opzoek naar iemand die je helpt bij jouw financiën? Dan kan budgetbeheer een passende oplossing zijn.


Budgetbeheer is vrijwillig en de meeste werkzaamheden zijn hetzelfde als voor bewindvoering. Het voordeel is dat er geen gang naar de rechtbank voor nodig is. Er wordt een contract opgesteld met daarin opgenomen de werkzaamheden en afspraken.


Ons kantoor bied een zeer uitgebreide budgetbeheer service. We noemen dit zelf ook wel budgetbeheer XL! Denk hierbij aan extra werkzaamheden zoals, Belasting aangiften, terugvorderingen Belastingdienst + toeslagen aanvragen, aanvragen extra tegemoetkomingen van bijvoorbeeld de gemeente. Tevens ontvang je geen post meer in jouw brievenbus, alle correspondentie komt rechtstreeks bij ons kantoor aan. Kortom: wij nemen al jouw financiële zorgen uit handen.


Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.


BewindvoeringJe kunt bij ons terecht wanneer financiële problemen jou boven het hoofd groeien. De reden hiervan hoeft niet perse een grote schuldenlast te zijn. Ook wanneer je gewoonweg door de bomen het bos niet meer ziet, helpen wij jou graag.


Wanneer je besluit onder bewind gesteld te willen worden en contact met ons opneemt, dan zal er in eerste instantie een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek wordt het hele traject van bewindvoering doorgenomen. Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijds vertrouwen ontstaat, omdat wij begrijpen dat het afgeven van jouw financiën een grote stap is.

Na het intakegesprek wordt er samen besloten of er een verzoek tot onderbewindstelling bij de kantonrechter wordt ingediend.


Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.